Világszínvonalú klíma élmény! Ismerd meg a Gree klímák legfontosabb előnyeit!

Érdemes időben, jóval a nyár előtt elkezdeni felkészülni a kellemetlen hőségre. Ha klíma beszerzése vagy cseréje neked is a tervek között szerepel, érdemes áttekinteni a piacon elérhető legjobb lehetőségeket. Az egyik olyan megbízható és innovatív klímagyártó, ami kiemelkedik a mezőnyből, a Gree, amely klímák széles választékát kínálja elérhető áron. Ismerd meg, mi teszi ezt a márkát különlegessé és miért érdemes mellette voksolni!

Megbízhatóság és hivatalos garancia

A Gree klímák nem csak kiváló minőségükről ismertek, hanem arról is, hogy minden termékükhöz hivatalos magyar garanciát nyújtanak. Ráadásul a gyártó további 3 év garanciát vállal minden termékére, és még plusz 2 évet az hűtőkompresszorra. Ez azt jelenti, hogy bátran választhatjuk ezeket a klímákat, hiszen a gyártó magabiztosan garantálja a termékei minőségét.

Innovatív funkciók és egyszerű használat

A Gree tervezői egyedi funkciókkal látják el klímáikat, amelyek egyszerű és hatékony megoldásokat, komfortos használatot tesznek lehetővé. Ilyen például az áramszünet memória, a turbó gomb vagy a kellemes éjszaka üzemmód. Ezek mind olyan funkciók, amelyek még kényelmesebbé teszik a klíma használatát. Az automata tisztítás és a többszörös szűrőrendszer pedig az egészségmegőrzés szempontjából is nagyon praktikus.

Környezetbarát működés és energiahatékonyság

A Gree klímák környezetbarát működése és energiahatékonysága is kiemelkedő. Az inverteres technológiának köszönhetően energiatakarékosak (A+), így nemcsak hűtésünk vagy fűtésünk lesz megbízható és kellemes, de pénztárcánkon is érezni fogjuk a megtakarítást.

A Gree világszerte elismert márka

A Gree márka nemcsak a megbízhatósága miatt népszerű, hanem a világszerte elismert referenciái miatt is. A cég részt vett olyan nagyszabású projektekben, mint a Pekingi Olimpiai Játékok, a Dél-afrikai FIFA Világbajnokság vagy a Szocsi Téli Olimpia 2014. Ezeken kívül, a Rio de Janeiroban megrendezett 2016-os brazíliai nyári olimpiai játékok épületeinek légtechnikájáról is a Gree klímák gondoskodtak.

A Gree klímák tehát nemcsak kiváló minőségűek és megbízhatóak, hanem számos innovatív funkcióval és kényelmi szolgáltatással rendelkeznek. Ha klíma beszerzésén gondolkodsz, érdemes fontolóra venni a Gree márkát, hogy garantáltan a legjobbat kapd a pénzedért!

10 éves kiterjesztett garancia a Gree-nél!

Amennyiben új Gree magasoldalfali klímaberendezést vásárolsz, regisztráld a Gree honlapján a 10 év teljeskörű magyarországi jótállásért!

10 év jótállási feltételek 2024

  1. Kizárólag újonnan vásárolt Gree magasoldalfali klímaberendezések regisztrálhatóak. (cikkszám kezdete GWH és a vége pedig egy i betű)
  2. A beltéri egység sikeres regisztrációja a vele azonos hűtőkörre kötött kültéri egységre is vonatkozik.
  3. Technológiai felhasználásra vásárolt (például: szerverhűtés; gyártás vagy termelés hűtése; magas gőz, vagy korrozív anyagokkal terhelt) vagy magas párakitettségű helyiségek hűtésére-fűtésére (például: medence- és pince térben, wellness helyiségben) alkalmazott berendezések nem regisztrálhatóak.
  4. A 10 év kiterjesztett jótállás kizárólag Magyarország területén telepített, valamint a Cool4u Kft., mint hivatalos magyarországi Gree képviselet által forgalomba hozott készülékekre vonatkozik.
  5. A készülék telepítését érvényes klímaszerelési engedéllyel (adószámmal és NKVH engedéllyel) rendelkező magyarországi egyéni vállalkozó vagy gazdasági társaság végzi.
  6. A kiterjesztett jótállás a termékre és alkatrészeire értendő, a kiszállási és javítási szolgáltatásra vonatkozó igény kizárólag a beüzemelő cég felé érvényesíthető a vele kötött megállapodás feltételei szerint.
  7. A jótállás a készülék szakszerviz által történő karbantartásához kötött évi két alkalommal, melyet szakszerűen vezetett karbantartási jeggyel és számlával kell igazolni.
  8. A 10 éves időtartamba beletartozik a 3 év alap jótállás is. A jótállás kezdő időpontja az üzembe helyezés napja. Ha az üzembe helyezés a vásárlást követő hat hónapon túl történik, akkor a jótállás kezdő időpontja a termék vásárlásának a napja lesz.
  9. A regisztrációt az üzembe helyezéstől számított 90 napon belül kell elvégezni.
  10. Amennyiben valósággal nem egyező adatokkal történik a regisztráció, még sikeres regisztráció esetén is a kiterjesztett jótállás azonnali megszüntetését vonja maga után.

Ajánlott cikkeink

5/5 - (269 szavazat)