A klímaberendezések rendszeres karbantartása és tisztítása fontos higiéniai és egészségügyi szempontokból egyaránt. Legalább évente egyszer érdemes szakember által átnézetni és kipucoltatni a légkondinkat.

Miért fontos a klíma karbantartása?

A légkondi lamelláin megtelepedő por a levegő áramlásának hála könnyedén jut be a lakás levegőjébe, a kicsapódott kondenzvíz által teremtett nyirkos terep pedig kedvező helyet biztosít a penészgomba és az egyéb baktériumok elszaporodásának.

Klíma garancia

A klímakészülékek tisztítása nem csak az egészség szempontjából fontos, de a garancia miatt is el kell végeztetni. Számos készülék esetében a garancia egyik feltétele a rendszeres tisztítás és karbantartás.

Házilag is el lehet végezni a klíma tisztítását?

Különböző, erre a célra készült tisztító szerekkel otthon is el lehet végezni például a szűrők tisztítását, azonban szükség lehet nagyobb lélegzetvételű karbantartásra is, melyet már szakemberre kell bízni.

Klíma tisztítás és karbantartás a Pelso klímával!

Mi, a Pelso klíma Kft. Veszprém megye teljes területén, a környező településeken és a Balaton északi partján vállaljuk minden típusú klímaberendezés karbantartását és tisztítását.

Őrizze meg velünk otthona levegőjének minőségét és családja egészségét! Bízza ránk a klímatisztítást!

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

  Név *

  Email *

  Telefonszám *

  Üzenet

  • Kattints a jobb egérgombbal a tőlünk kapott levélre

  • Add a feladót a biztonságos feladók listájához

  5/5 - (382 szavazat)