Szeretné klimatizálni otthonát, de előbb szeretne pontosan tisztában lenni a kivitelezhető megoldásokkal és a felmerülő költségekkel? Akkor kérje helyszíni felmérésünket!

Miért van szükség helyszíni felmérésre klímavásárlás előtt?

A helyszíni felmérés egy nagyon fontos lépés a klímavásárlás és szerelés előtt, ugyanis ilyenkor tudjuk felmérni azokat az igényeket illetve adottságokat, melyek meghatározzák, milyen teljesítményű klímát érdemes választani és azt milyen módon lehet beszerelni. A helyszíni felmérés nélkül pontos árajánlatot sem tudunk adni.

Többek között rendkívül fontos megtudnunk, hogy milyen célra szeretné használni a klímát, hány helyiséget szeretne klimatizálni, hogyan tudjuk megoldani a kiépítést, illetve milyen teljesítményű klíma szükséges az igények teljesítéséhez.

Nincsen két egyforma lakás, ház vagy ügyféligény, így a számos tényezőt megismerve kell a legoptimálisabb megoldást megtalálni. Sokszor a szerelésnél pár centi is számít, hogy hova lehet felszerelni, hogyan nem fogja a lakókat zavarni, merre kell fúrni, hol van elegendő hely stb. Ez csak néhány a számos fontos szempontból, melyek mindegyike hozzátesz, pontosítja az árajánlat részleteit.

Annak érdekében, hogy a legtökéletesebb klímát tudja kiválasztani, majd azt precízen be tudjuk szerelni, mindenképpen szükséges a fentiekről részletesen egyeztetnünk.

Hogyan is zajlik a helyszíni felmérés?

Egy előre egyeztetett időpontban elmegyünk otthonába, ahol részletesen meg tudjuk beszélni, pontosan milyen szempontoknak kell megfelelnie a klímakészüléknek, milyen elképzelései vannak és otthona milyen adottságokkal rendelkezik.

A tényezőket és kívánságokat, valamint a lehetőségeket összevetve tudunk egyrészt megfelelő klímaberendezést javasolni, továbbá pontos árajánlatot készíteni.

Piacvezető klímamárkák a Pelso klímánál!

Mik a Pelso klímával történő klímaszerelés előnyei?

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

  Név *

  Email *

  Telefonszám *

  Üzenet

  • Kattints a jobb egérgombbal a tőlünk kapott levélre

  • Add a feladót a biztonságos feladók listájához

  5/5 - (341 szavazat)