Kedvezményezett neve

PELSO KLÍMA Gépészeti Szerelő és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Eszközbeszerzés a Pelso Klíma kft-nél

Támogatás összege: 4 392 051 Ft

Támogatás mértéke: 70 %

Projekt tartalma: A projekt során fejlesztésre kerül a vállalkozás eszközparkja.

A pályázatból beszerzésre kerülő eszközök a következők:

  • Force 210 Ex árokásó tartozékokkal
  • Deckman 120 nm állványrendszer (18,42m X 6,5m)
  • Krause ProTec alu gurulóállvány 11,30 m
  • munkamagasság, 2,00 m járólaphossz
  • ROTHENBERGER ROAIRVAC R32 3.0 2 lépcsős vákumszivattyú 85l/min
  • Lefejtő VRR-12LOS-R32

Mind a munkagép és tartozékai, mind pedig a további eszközök segítségével önállóan, más vállalkozóktól viszonylagosan függetlenítve, költséghatékonyan, gyorsan, precízen tudja ellátni az épületgépészet technikai (víz, csatorna, gáz, villany, klíma, szellőzés) munkálatokat vállalkozásunk. Ezáltal jelentősen hozzájárulunk a kistelepülések fejlődési lehetőségéhez, hiszen a korszerű ingatlanokra nagyobb kereslet van a piacon.

Az eszközök beszerzését követően megrendelések befogadása nő, aminek következményeként új munkavállalók foglalkoztatására is sor kerül. A cégvezetés elhivatott az mellett, hogy lehetőséget adjon a pályakezdő fiatalok számára. Kiemelt jelentőséggel bír az utánpótlás biztosítása, így tanulókat is szeretne foglalkoztatni a vállalkozás. Mivel a tanulók esetében különösen figyelni kell a biztonsági előírásokra, így ezen új eszközök beszerzése hozzájárul a betanítás sikeres megvalósításához.

Jelenleg nagy fejlődési pontenciál van az épületgépészeti ágazatban, melyhez a tőkeigényes fejlesztés elengedhetetlen. A támogatás segítségével és a pályázat megvalósulásával a vállalkozás hatékonysága és kapacitásbéli lehetősége növekedni fog.

Befejezési dátum: 2022.09.15.

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-01035

5/5 - (307 szavazat)