Klímaszerelés, klímatelepítés szerepel a tervei között? Szeretné, ha otthonába szakértő és minőségi módon, gyorsan és hibátlanul történne a klímakészülék telepítése? Ha az előbbiekre igennel válaszolt, bízza magát a Pelso Klíma Kft. csapatára! A klímaszerelés Felsőörsön is megoldható!

Cégünk Veszprém megye egész területén, valamint a Balaton északi partján biztosítja légkondicionáló berendezések beszerelését, előzetes helyszíni felméréssel és ingyenes tanácsadással a legjobb készülék kiválasztásához.

Klímaszerelés Felsőörsön és környékén: Hogyan zajlik a klímatelepítés?

Helyszíni felmérés

Az első lépés, hogy megbeszélünk egy időpontot a helyszíni felmérés lebonyolításához. A felmérés nagyon fontos, mert ilyenkor tudjuk pontosan meghatározni, milyen tulajdonságokkal bír az ingatlan (például szigetelés, ablakok), milyen hőtermelő eszközök vannak a helyiségekben, hányan és milyen célra akarják használni (hűtés, fűtés, párátlanítás) a klímaberendezést.

A felmérés teljesen ingyenes, célja, hogy megfelelő tanácsokkal lássuk el a készülék típusának és teljesítményének kiválasztásához.

Tanácsadás készülékválasztáshoz

A felmérés során, szakmai tanácsot is adunk arra vonatkozóan, milyen márkájú és teljesítményű klímát válasszon.

A legjobb készülék kiválasztásához fontos szempontok az alábbiak:

 • Márka: mennyire megbízhatóak a márka készülékei, milyen garanciát nyújtanak, mennyire elérhető hozzájuk plusz alkatrész stb.
 • Zajszint: mennyire zajos vagy csendes a készülék, mennyire zavarja vagy éppen nem zavarja a folyamatos működése.
 • Levegő tisztítása: legyen-e a klímának ilyen funkciója és ha igen, milyen hatásosan tisztítsa, szűrje otthona levegőjét.
 • Teljesítmény: milyen sebességgel és hatékonysággal tud hűteni, fűteni a klímaberendezés, milyen nagyságú teret tud könnyedén kezelni.
 • Energiafogyasztás: nagyon fontos szempont, hogy az eddig felsorolt funkciókhoz, mennyi energiát használ fel a készülék, érdemes minél takarékosabb klímát választani.
 • Kényelmi funkciók: vezérlés, kezelhetőség, WIFI kapcsolat, mozgásérzékelés, időzítés stb.

Árajánlat készítése

A felmérés során megismert paraméterek és igények függvényében pontos árajánlatot készítünk, melyben részletezzük a klímaberendezés megvásárlásának és beszerelésének várható költségeit is. Amennyiben vásárolt már klímakészüléket, úgy az ajánlatban csak a szerelési költségek fognak szerepelni.

Részletes tájékoztatás

Ha elfogadja árajánlatunkat, részletesen tájékoztatjuk a beszerelés menetéről, időpontot egyeztetünk, és válaszolunk minden kérdésére, ami esetleg még eszébe jut.

Klímaszerelés

A megbeszélt időpontban a vásárolt készüléket és a szereléshez szükséges anyagokat, eszközöket házhoz szállítjuk, majd a tervezett helyre és módon beszereljük a klímaberendezést.

Tesztelés és garancia

Beszerelés után leteszteljük a berendezés működését, részletes tájékoztatást nyújtunk a garanciális feltételekről, majd átadjuk a garanciához szükséges és egyéb dokumentumokat az Ön részére.

Bízza otthona klimatizálását szakértőkre, válassza a Pelso Klíma gyors és szakszerű csapatát!

Mik a Pelso klímával történő klímaszerelés előnyei?

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

  Név *

  Email *

  Telefonszám *

  Üzenet

  • Kattints a jobb egérgombbal a tőlünk kapott levélre

  • Add a feladót a biztonságos feladók listájához

  5/5 - (114 szavazat)