Szeretné klimatizálni otthonát és ehhez megbízható, szakértelemmel rendelkező céget keres? Akkor a legjobb helyen jár! A Pelso klíma Nagyvázsnyban és környékén vállalja klímakészülékek beszerelését, telepítését!

De hogyan is zajlik a klímaszerelés, légkondi telepítés?

Helyszíni felmérés

Az első lépés minden esetben az, hogy a helyszínen felmérjük, pontosan milyen adottságokkal is rendelkezik a klimatizálni kívánt ingatlan. Amennyiben szükséges, tanácsot adunk a megfelelő klímakészülék kiválasztásához, majd pontosan felmérjük, a készüléket hogyan lehet az Ön igényeinek megfelelően beszerelni.

Árajánlat

A fenti tényezők tudatában pontos árajánlatot adunk, hogy a klíma beszerelése milyen költségekkel jár. Amennyiben vásárolt már készüléket, az árajánlatban annak ára nem szerepel. Ha segítségünket kéri a klímaválasztásban, vagy rajtunk keresztül vásárolna, abban az esetben az árajánlat a berendezés árát és a szerelés költségeit is tartalmazni fogja.

Részletes tájékoztatás

A klímaszerelés menetéről, a vele járó kosz és szennyeződés mennyiségéről részletesen tájékoztatjuk Önt.

Klímaszerelés

Megbeszélt időpontban a vásárolt készüléket és a szereléshez szükséges anyagokat, eszközöket házhoz szállítjuk, majd a tervezett helyre és módon beszereljük a klímaberendezést.

Teszt és garancia

Beszerelés után leteszteljük a berendezés működését, majd részletes tájékoztatást nyújtunk a garanciális kérdésekben.

Mik a Pelso klímával történő klímaszerelés előnyei?

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

  Név *

  Email *

  Telefonszám *

  Üzenet

  • Kattints a jobb egérgombbal a tőlünk kapott levélre

  • Add a feladót a biztonságos feladók listájához

  5/5 - (401 szavazat)