Klímaszerelés, klímatelepítés előtt áll? Szeretné, ha otthonába megbízható és igényes módon, gyorsan és szakszerűen történne a klímakészülék telepítése? Akkor forduljon bizalommal a Pelso Klíma Kft. csapatához! Gyors, precíz rövid határidős klímaszerelés Balatonfüreden!

Cégünk Veszprém megye teljes területén, illetve a Balaton északi partján vállalja légkondicionáló berendezések beszerelését, előzetes helyszíni felméréssel és ingyenes tanácsadással a megfelelő készülék kiválasztáshoz.

Hogyan zajlik a klímaszerelés Balatonfüreden?

 1. Helyszíni felmérés

Az első lépés, hogy egyeztetünk egy időpontot a helyszíni felmérés elvégzése érdekében. A felmérés rendkívül fontos, ugyanis ilyenkor tudjuk pontosan megállapítani, milyen adottságokkal rendelkezik az ingatlan (például szigetelés, ablakok), milyen hőtermelő eszközök vannak a helyiségekben, hányan és milyen célra szeretnék használni (hűtés, fűtés, párátlanítás) a klímaberendezést.A felmérés teljesen ingyenes, célja, hogy megfelelő tanácsokkal tudjuk ellátni a készülék fajtájának és teljesítményének kiválasztásához.

 1. Tanácsadás

A felméréssel egybekötve, szívesen adunk szakmai tanácsot arra nézve, milyen márkájú és teljesítményű klímát érdemes választania.A megfelelő készülék kiválasztásához fontos figyelembe venni az alábbiakat:

 • Márka: mennyire megbízhatóak a márka készülékei, milyen garanciát vállalnak, mennyire könnyen kapható hozzá plusz alkatrész stb.
 • Zajszint: mennyire zajos vagy csendes a készülék, mennyire lehet zavaró vagy éppen zavartalan a folyamatos működése.
 • Levegő tisztítása: legyen-e a klímának ilyen funkciója és ha igen, milyen hatékonyan tisztítsa, szűrje otthona levegőjét.
 • Teljesítmény: milyen gyorsan és hatékonyan tud hűteni, fűteni a klímaberendezés, milyen méretű teret tud gond nélkül kezelni.
 • Energiafogyasztás. egyáltalán nem elhanyagolható szempont, hogy az eddig felsorolt funkciókhoz, mennyi energiát fogyaszt el a készülék, érdemes minél gazdaságosabb klímát választani.
 • Kényelmi funkciók: vezérlés, kezelhetőség, WIFI kapcsolat, mozgásérzékelés, időzítés stb.
 1. Árajánlat készítése

Az eddig megismert paraméterek és igények függvényében pontos árajánlatot készítünk, melyben részletezzük a klímaberendezés megvásárlásának és beszerelésének várható költségeit is. Amennyiben vásárolt már klímakészüléket, úgy az ajánlatban csak a szerelési költségek fognak szerepelni.

 1. Részletes tájékoztatás

Ha elfogadja árajánlatunkat, részletesen tájékoztatjuk a beszerelés menetéről, időpontot egyeztetünk, és válaszolunk minden kérdésére, ami esetleg még eszébe jut.

 1. Klímaszerelés

A megbeszélt időpontban a vásárolt készüléket és a szereléshez szükséges anyagokat, eszközöket házhoz szállítjuk, majd a tervezett helyre és módon beszereljük a klímaberendezést.

 1. Tesztelés és garancia

Beszerelés után leteszteljük a berendezés működését, részletes tájékoztatást nyújtunk a garanciális feltételekről, majd átadjuk a garanciához szükséges és egyéb dokumentumokat az Ön részére.

Bízza otthona klimatizálását szakértőkre, válassza a Pelso Klíma gyors és szakszerű csapatát!

Mik a Pelso klímával történő klímaszerelés előnyei?

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

  Név *

  Email *

  Telefonszám *

  Üzenet

  • Kattints a jobb egérgombbal a tőlünk kapott levélre

  • Add a feladót a biztonságos feladók listájához

  5/5 - (334 szavazat)